Nytårshilsen fra vores folketingskandidat Steffen Daugaard

Af Steffen Daugaard

Året 2018 har været et fantastisk år. Arbejdet i Middelfart byråd tog for alvor fat 1. januar efter etpersonligt godt valg i 2017. Det har været både spændende og lærerigt. Det er til tider hårdt arbejde, men vigtigt at være med til at påvirke beslutningsprocesserne til gavn for hele Middelfart kommune.

Foråret gik også med sølvbryllup. En begivenhed hvor familie, gode naboer og venner var med til at festliggøre selve dagen og dagene op til, så vi aldrig glemmer det. Alt var der tænkt på. En stor tak til alle, der deltog – fra æresport, over morgensang til festtaler.

Ferien med børn og svigebørn vil også stå som en rigtig god fælles oplevelse, hvor tid til hygge og afslapning kom i højsædet. God mad, sommer og sol og masser af idræt. Det var dejligt at de unge og de gamle kunne samles i en ferie med fokus på nærvær og afslapning.

Efter sommer skete der nye spændende ting. Dansk Folkeparti i Hedensted manglede en folketingskandidat. Efter kort betænkningstid sagde jeg ja til at stille op for Hedenstedkredsen, og da opstillingsmødet var overstået, var jeg så folketingskandidat. Det har jeg drømt om siden jeg blev samfundssproglig student i start 80´erne.

Bestyrelsen i Hedensted og bestyrelsen i Middelfart er meget støttende og beredvillige. Tak for det og tak for det gode samarbejde.

Livgarden i 1981 dukkede pludselig op igen, og mødet med flere gamle soldaterkammerater i Horsens sidst på året, fik tankerne tilbage på en fantastisk periode i vores dengang unge og uerfarne liv. En særlig tak til Ove for at lokke mig med.

Nå ja. Så stoppede jeg som fællestillidsmand for de fynske betjente. Tilbage på gaden til politiarbejdet sådan mere generelt.Masser af opgaver er det blevet til – lige fra Roskildefestival til politibusser. Fingeren på pulsen er vigtigt.

Folketingsvalget i 2019 er lige om hjørnet. Jeg er klar. Så klar man nu kan blive. Familien, venner og bekendte støtter godt og bestyrelsen for Dansk Folkeparti i Hedensted er helt unikke. Vi glæder os alle til at komme i gang. Komme ud på gader og stræder og tale politik med gode borgere i området.

I ønskes alle et godt og lykkebringende 2019.