Skip to content

Folketingskandidat

Kære DF’er i Hedensted kredsen

Tak for valget.

Jeg er både beæret og ydmyg over at være blevet opfordret til at stille min person til rådighed for dig.

Jeg har været ansat i politiet i 35 år. 20 af disse år har jeg været fællestillidsmand, hvoraf de seneste 10 år har været som fællestillidsmand på Fyn for alle betjentene. For at få mere tid til politik, har jeg valgt at stoppe som tillidsmand (2018) og kører nu på gaden igen.

Jeg har gang på gang oplevet, hvordan samfundet skævvrides – der findes områder politiet ikke kan komme frit i mere (Volsmose, Gjellerupplanen osv), røverier bliver mere rå og voldelige, oplysninger om etnicitet undlades i rapportmateriale. Senest har der været daglige skyderier i København, hvor nu også civilbefolkningen er blevet ramt.

Jeg mener helt klart, at der skal bruges MF’ere, der har prøvet den virkelige verden, vi andre befinder os i, og som har oplevet, hvordan pensionistens realløn er faldet, politiet ikke har tid til at komme ud til tyverier, migranter/asylanter truer hospitalpersonalet, biler brændes af. Ja, listen er uendelig.

Jeg har gennem hele mit voksne liv kæmpet for retfærdighed og tryghed. Jeg stillede op til kommunalvalget i 17 og fik et meget flot valg.

Jeg har siddet i Politiforbundets hovedbestyrelse gennem 10 år, herunder i Politiforbundets retspolitiske udvalg samt siddet i Det Kriminalpræventive Råd, hvor der blev arbejdet med byplanlægning, tryghed og forbyggelse. Jeg har gennem 10 år været valgkredskasserer for politiet i Jylland ( kreds Horsens – Vejle – Fredericia -Middelfart – Kolding – Ribe – Varde – Esbjerg).

Jeg er formand for Lån og Spar Odense lokalafdeling.

I mit privatliv er jeg gift på 26. år og har tre børn. Jeg bor i Middelfart.

Med mig i folketinget har I en mand, der er yderst loyal, brænder for at arbejde politisk med begge ben på jorden og er vedholdende. Jeg sætter en ære i at have god kontakt og et tæt samarbejde med vælgerne, foreninger, erhverv osv. Det er min holdning, at jeg er valgt af jer, derfor er I det vigtigste og I skal meget let kunne komme i kontakt med mig.

Med venlig hilsen

Steffen Daugård
Mobil: 42648009 – Mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/SteffenDaugaardPolitik/